O femeie a descoperit o cameră secretă în subsolul casei sale. Ce era în interiorul ei a șocat-o

de: Anca Lupescu
19 05. 2023

O femeie a descoperit o cameră secretă în subsolul casei sale și a continuat apoi să descopere ce se află în interiorul ei. Ea a explicat cum a găsit camera în timp ce efectua lucrări de renovare, spunând că nu știa nimic despre ea înainte.

Camera groazei din casa unei femei

Când a început să îndepărteze lambriurile vechi, a pătruns în camera secretă. Pe Reddit, ea a spus:

„Am găsit o cameră ascunsă în subsol și lucruri în tavan. Singurul acces este printr-un mic pătrat în perete, iar acesta a fost acoperit cu lambriuri și zidit cu ani în urmă.”

Ea a continuat să explice cum casa ei a fost construită în 1893 – și a cumpărat-o de la un bărbat interesat de radio, scrie The Mirror.

„Subsolul era o cameră de radio. Proprietarul anterior avea un radio de lux și vorbea cu oameni din toată țara”, a adăugat ea. „Avem un turn radio imens în curtea din spate”.

Când a cercetat camera și tavanul acesteia, ea a descoperit echipamente radio, un aparat de ras electric Schick Colonel de epocă, un poster Ridgid pin-up și negative de film „înfiorătoare”.

Femeia a spus: „Sunt fotografii înfiorătoare cu funduri de femei în lenjerie intimă. Erau ascunse în tavan. Toate erau poze înfiorătoare cu funduri. Le-am aruncat”.

Ea crede că pozele au fost făcute fără permisiunea femeilor, unele fiind filmate de la distanță, printr-un gard.

„Anul acesta vom renova etajul, nu se știe ce vom găsi”, a adăugat ea.

Comentând descoperirea ei, un utilizator a spus: „Îmi imaginez că un ciudat poate plăti bine pentru toate aceste obiecte, sunt comori bune”.

Un alt utilizator a spus: „Sunt foarte frumoase: „Putea fi și mai rău. Cel puțin nu a fost vreo crimă în serie”.

Alți oameni au sfătuit femeia să continue să caute lucruri ciudate în casă.